Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın kapıları herhangi bir işletme yahut dar sahibi ciğerin harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşıklı maliyetlidirler; yakışır korumaya malik olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın müdafaasının başarısız başüstüneğu hiçbir bir örnek yeterlidir!

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Olası yangın veya herhangi bir muhatara yerinde binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları yapılmaktadır.

Bir diğer şarka ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

Yangına dayanıklı bapların yaşantı kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu gömlek ilenmeşap bapnın yok olması muhtevain fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçası haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Alelumum yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri Yangın Kapısı yahut denge kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile dumanı değişmez ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emin düzlem oluşturur.

Feza Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Adida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların yönı aralık yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın derunindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page